Salarisadministratie

De salarisadministratie maakt uiteraard loonstrookjes, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Wij fungeren als uw afdeling personeelszaken.
U kunt hierbij denken aan het verzorgen van uw periodieke overzichten zoals loonstaten, journaalposten, SEPA bestanden, voorschotten, werkgeversverklaringen, reserveringen en de jaaropgaven t.b.v. uw werknemers. Ook kunnen wij indien u wenst de ziek- en herstelmeldingen, meldingen en contacten met UWV, arbodienst en brancheverenigingen voor u verzorgen.
Onze human resources dienstverlening kan verder bestaan uit bijvoorbeeld de begeleiding aanname (werving en selectie) en (deeltijd-)ontslag van werknemers, outplacement en reorganisaties. Op het vlak van arbeidsrecht kunnen wij voor u uw arbeidsovereenkomsten verzorgen, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals kinderopvang, kostenvergoedingen, pensioenregeling, sabbatical, aandelenoptieregelingen, bijzondere verlofregelingen etc.).

 

Indien u verdere informatie wenst of vragen heeft aangaande personeelszaken of de salarisadministratie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Belt u even?