Branche scan

U als ondernemer staat elke dag voor belangrijke beslissingen. Rendus is blij om u als klant te hebben en u hierbij te mogen bijstaan. Daarom attenderen we u graag op onze MKB-branchescan. Wanneer u de scan maakt, krijgt u een beeld van de positie van uw onderneming ten opzichte van andere mkb ondernemers.

Deze scan heeft u binnen enkele minuten gemaakt en geeft u informatie over het verleden maar ook over de toekomst! Wat zien uw branchegenoten als trends en bedreigingen voor komend jaar? Wat ziet u als kansen of bedreigingen voor de toekomst? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten, of wilt u een uitgebreid brancherapport: stel uw vragen dan gerust aan ons.

Ons kantoor is exact op de hoogte van de ontwikkelingen en kengetallen in uw branche. Wij kunnen dus samen met u uw kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen uw branche. Een persoonlijk advies waardoor u als ondernemer steviger in uw schoenen staat.
Zet zelf alvast de eerste stap en doe de branchescan!