Accountants

Naast onze diensten, die gericht zijn op betrouwbare historische cijfers en fiscaal optimale belastingaangiften, zijn wij vooral uw deskundige gesprekspartner gericht op de toekomst van uw onderneming. Met de toegang tot uw online dashboard heeft u dagelijks de beschikking over de meest actuele stand van de financiën van uw onderneming, vergeleken met uw begroting of met voorgaande perioden. Wij helpen u en overleggen met u bij de interpretatie van de cijfers en adviseren u over de eventuele acties die moeten worden ondernomen.

Ook kunt u denken aan periodieke resultatenanalyses (met branche vergelijking), goodwillberekeningen, begeleiden van financieringsaanvragen en de aan- of verkoop van ondernemingen. Maar ook aan investeringsanalyses, het begeleiden van het oprichten of liquidatie van ondernemingen, reorganisaties, verbetertrajecten van uw administratieve organisatie en interne beheersing.

Naast jarenlange ervaring en een gedegen actuele vakkennis maken wij hierbij gebruik van een omvangrijk netwerk. Dit netwerk bestaat uit de beroepsorganisatie NBA, SRA, Register Belastingadviseurs en daarnaast handige contacten met banken, notarissen, advocaten en andere.